Рівненщина: увага водії! Діти на дорозі!

Рівненщина: увага водії! Діти на дорозі!

23.10.14 16:30 0 927
Незабаром у школах розпочнуться осінні канікули. Діти заповнять двори, дитячі майданчики та вулиці. Тому працівники Державтоінспекції Рівненщини вкотре звертаються до водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом. Зменшуйте швидкість поблизу пішохідних переходів та в місцях можливої появи дітей, не здійснюйте обгін транспорту, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітлахів, які переходять дорогу. Пам'ятайте! Вони не завжди переходять її у встановленому місці, тому будьте уважні та обережні, особливо у вечірній час. У тому, що діти потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди винні в більшості випадків дорослі учасники дорожнього руху.

? Безпека дітей на дорогах – це наша спільна справа, – зазначає заступник начальника УДАІ Рівненщини Віктор Мороз, ? відтак, нам усім і батькам, і педагогам, і правоохоронцям слід об'єднати свої зусилля, аби попередити можливу біду.

Шановні водії, пам'ятайте, що від Вашої поведінки на дорозі залежить не тільки власна безпека, але і безпека оточуючих людей, адже недотримання Правил дорожнього руху на дорозі може призвести до трагічних наслідків.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ