На Тернопільщині під час сварки пенсіонер завдав ножове поранення співмешканцю доньки

На Тернопільщині під час сварки пенсіонер завдав ножове поранення співмешканцю доньки

23.10.14 08:34 0 660
П'яна сварка ледь не обернулася трагедією для родини із Борщівського району. Чому і за що 69-річний чоловік всадив ніж у живіт 34-річному співмешканцю доньки довелося з'ясовувати міліціонерам.

Як розповів перший заступник начальника Борщівського райвідділу внутрішніх справ Володимир Гуска, про пацієнта із проникаючим ножовим пораненням живота та ще й в стані алкогольного сп'яніння працівників міліції повідомили лікарі. Оперативники виїхали до медичного закладу, аби з'ясувати причину травми.

Як встановили правоохоронці, ножове поранення чоловікові завдав вдома під час сварки батько його співмешканки.

Напередодні кримінального з'ясовування взаємин чоловіки разом розпивали спиртні напої. Причиною конфлікту, за словами підозрюваного, стало те, що молодий чоловік кинув образливе слово на адресу його доньки. Це не сподобалося пенсіонерові, між чоловікам зав'язалася сварка. В якусь мить старший з компанії вхопився за кухонний ніж і щосили вдарив лезом у живіт опонента.

Конфлікт вичерпав себе – співмешканець доньки корчився від болю, а пенсіонер, трохи прийшовши до тями, поспішив до сусідів викликати «швидку допомогу» і міліцію.

Медикам вдалося врятувати життя 34-річному чоловікові. На даний час стан здоров`я постраждалого задовільний, проте йому ще тривалий час доведеться лікуватися.

А от проблеми у його кривдника тільки-но починаються. 69-річному пенсіонерові інкримінують частину першу статті 121 Кримінального кодексу – умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження. За вчинене йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Контроль за цінами на ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині до ...

КОМЕНТАРІ