Нагородили переможців конкурсу «100 кращих товарів України»

Нагородили переможців конкурсу «100 кращих товарів України»

23.10.14 17:50 0 819
Нагородження підприємств – учасників «Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» у 2014 році відбулося 22 жовтня у Тернопільській облдержадміністрації.

Цьогоріч у регіональному етапі конкурсу якості продукції взяли участь 44 підприємства області. Серед них - 11, які виготовляють продовольчу продукцію, 25 – промислові товари для населення, 4 – товари виробничо–технічного призначення та 4 – надають послуги.

8 підприємств краю взяли участь у загальнодержавному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». За підсумками роботи загальнодержавної конкурсної комісії, переможцями визначено ТОВ «Тервікнопласт», ТОВ «Інтеграл», ТОВ «Стандартпарк»,ТОВ ПВФ «Електросвіт», ПрАТ «Тернопільський молокозавод», ФОП Копачівська І.В. Лауреатами конкурсу стали ТОВ «Бучацький сирзавод» та ПП «Консалтингова компанія «Капітал».

« тут присутні не тільки представники підприємницького середовища, а в першу чергу люди, які займають активну життєву позицію, долучаються до суспільних процесів в області й Україні, - звернувся до присутніх голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк. – Ми хочемо, щоб підприємці відчували підтримку з боку держави, і розуміємо, як важливо, щоб у шніх умовах ця сфера розвивалася. Ті реформи, які зараз необхідні, можливо реалізувати лише завдяки спільній роботі представників влади і бізнесу».

Олег Сиротюк подякував підприємцям за те, що своєю працею вони доводять, що українці можуть творити бізнес, навіть у несприятливих умовах. Незважаючи ні на що, працюють, збільшують виробничі потужності і досягають успіху» та запросив до активної співпраці.

Також очільник Тернопільщини повідомив, що в області буде сформовано консультативно-дорадчий орган - суспільну раду реформ Тернопільської області. Згідно із задумом, це буде місце зустрічі представників влади, бізнесу, громадських організацій, науковців, які мають на меті відпрацювати стратегію реформ до 2020 року.

Як зазначив голова регіональної конкурсної комісії з проведення Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Бицюра, такі конкурси – можливість презентувати продукцію місцевих виробників на Всеукраїнському рівні, обмінятися досвідом з колегами та залучити нових інвесторів.

«На Тернопільщині працює майже 5 тис. малих підприємств, це - майже 50 тисяч працівників, - констатував Леонід Бицюра. – Фактично від вашої діяльності залежить четверта частина всіх надходжень податків і зборів області. Однак рух і розвиток ваших ініціатив залежить від подолання таких негативних явищ як корупція, нестабільна державна політика у підприємниці, недосконала митна і податкова політика. Тому ми готові займати активну участь у цих процесах і виходити з чіткими пропозиціями на урядовий та парламентський рівні. Ми хочемо, щоб ваші ініціативи і пропозиції почули та були прийняті відповідні законодавчі зміни. Ми хочемо, щоб наша держава не словах, а на ділі показала орієнтир на підтримку підприємництва, малого та середнього бізнесу».

Також в рамках заходу відбулася презентація продукції підприємств-переможців конкурсу.

Довідково: Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» проводиться з 2003 року. З початку його проведення взяли участь 234 підприємства області. Конкурс спрямований на об'єднання зусиль із поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню підприємствами сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ