Руслан Кошулинський у рамках передвиборної кампанії відвідав Тернопільщину

Руслан Кошулинський у рамках передвиборної кампанії відвідав Тернопільщину

23.10.14 08:05 0 874
18 жовтня 2014 року заступник Голови Верховної Ради України, кандидат у народні депутати від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський відвідав Тернопільщину. Свободівець зустрівся із громадами Бучача і Козова.

На зустрічі в Бучачі, що відбулася в місцевому будинку культури, Руслан Кошулинський розповів про те, з чим "Свобода" іде на вибори до Верховної Ради, про законопроекти, підготовлені депутатами фракції націоналістів, а також про перспективи розвитку Тернопілля і Бучацького району зокрема.

"Всеукраїнське об'єднання "Свобода" іде на парламентські вибори з чітко окресленими планами. По-перше, це тотальне очищення шляхом люстрації влади від усіх прибічників Януковича, які ще залишилися у Верховній Раді, в усіх структурах, зокрема в силових відомствах, а також повна ліквідація усієї корупційної системи через закони "Про антикорупційну політику" і "Про антикорупційну діяльність усіх чиновників". По-друге, завдяки законопроєкту про повернення капіталів з офшорних зон, співавтором якого є народний депутат свободівець Михайло Головко, який балотується до Верховної Ради, ми зуміємо подолати олігархію в Україні і повернути державі втрачені кошти, тим самим зменшивши її міжнародний фінансовий борг у кілька разів. По-третє, наша партія іде на вибори до Верховної Ради України з метою ще раз довесті усій Україні, що "Свобода" – це єдина націоналістична, ідейна, дисциплінована партія в парламенті. Про це свідчать численні факти, взяти хоча б те, що після нашого приходу в Раду парламент заговорив українською мовою; також ми дуже довго домагалися ухвалення закону "Про люстрацію", і таки зробили це. Варто згадати і події 14 жовтня біля Верховної Ради та всередині парламенту: того дня фракція націоналістів декілька разів вимагала голосування закону "Про визнання ОУН–УПА борцями за незалежність України", і як результат, Президент підписує відразу кілька документів: 14 жовтня – День української армії, День українського козацтва. Це вже означає, що фракція "Свободи" боролася не марно, відстоюючи інтереси українського народу", – зауважив Руслан Кошулинський.

Після зустрічі в Бучачі народний депутат побував у Козові. Зустріч із громадою селища проходила у місцевому будинку культури. Свободівець розтлумачив, чому саме потрібно голосувати за ВО "Свобода", чому партія заслуговує на довіру виборця. Також говорили про негаразди й шляхи розв'язання проблем району, про подальші перспективі регіону.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Три особи загинули та ще ...
Наступна новина: Троє людей постраждали ...

КОМЕНТАРІ