Аби осінні канікули минули без неприємностей, дбатимуть тернопільські правоохоронці

Аби осінні канікули минули без неприємностей, дбатимуть тернопільські правоохоронці

23.10.14 16:13 0 701
З 22 жовтня по 2 листопада на території Тернопільщини, як і по всій Україні, проводитиметься комплекс профілактичних заходів під назвою «Канікули». Їх основна мета – профілактика вчинення неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень, недопущення втягнення їх в протиправну діяльність, забезпечення соціального та правового захисту дітей.

За кілька днів до початку осінніх канікул правоохоронці відвідають загальноосвітні навчальні заклади, де проведуть з школярами профілактичні бесіди про неприпустимість вчинення правопорушень, дотримання правил дорожнього руху, нагадають основні правила безпечної поведінки під час канікул.

Впродовж усієї операції співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з відповідними службами стежитимуть, як проводять свій вільний час школярі. Наглядатимуть за тим, аби неповнолітні не були втягненні у злочинну діяльність, пияцтво, зайняття жебрацтвом. Проводитимуть комплексні заходи з виявлення закладів, які продають підліткам алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби. Регулярно здійснюватимуть перевірки закладів розваг щодо недопущення перебування там дітей довше дозволеного часу.

Міліціонери виявлятимуть та притягуватимуть до відповідальності батьків, які ухиляються від виконання обов'язків, вдаються до насильства та жорстокого поводження в сім'ї.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова у ...
Наступна новина: З початку жовтня мешканці ...

КОМЕНТАРІ