У Хмельницькому працівники міліції затримали серійного крадія телефонного кабелю

У Хмельницькому працівники міліції затримали серійного крадія телефонного кабелю

23.10.14 14:17 0 780
27-річного злодія-рецидивіста підозрюють у крадіжці телефонного кабелю на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

Протягом останнього року молодий чоловік викрадав на території міста Хмельницького телефонні кабелі, загальна вартість яких оцінюється у понад 15 тисяч гривень. Схема була простою та типовою: вдень він оглядав підвальні приміщення житлових будинків, а ввечері приходив на «заробітки». Злочинець, просто зрізаючи, складав кабелі в сумки та спокійно виходив, а потім шукав затишне місце, аби обпалити ізоляційне гумове покриття для їх здачі до пунктів прийому металобрухту.

Молодик ніде не працював, тому вирішив компенсувати відсутність заробітної плати щомісячними крадіжками. Тим більше — це заняття для нього не нове. Раніше він був неодноразово судимий за вчинення злочинів проти чужої власності.

Окрім матеріальної шкоди підприємству — власнику телефонних кабелів, злочинець завдав немало клопоту і місцевим жителям, адже для багатьох із них домашній телефонний зв'язок став недоступним.

Як повідомив начальник Хмельницького міськвідділу міліції Василь Птащук, наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження по факту вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яке в подальшому буде направлено з обвинувальним актом до суду.

На даний час крадію обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення вищевказаних кримінальних правопорушень йому загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія, як і всі більші ...
Наступна новина: В Луцьку перемогу здобули ...

КОМЕНТАРІ