Чернівецькі правоохоронці викрили зловмисників,котрі вночі вдерлися до будинку вагітної буковинки

Чернівецькі правоохоронці викрили зловмисників,котрі вночі вдерлися до будинку вагітної буковинки

24.10.14 08:00 0 729
На спецлінію «102» пізно ввечері подзвонив чернівчанин. Чоловік повідомив, що бачив, як до квартири сусідки вдерлися невідомі особи. На місце події оперативно виїхали міліціонери.

У квартирі була вагітна жінка. Вона розповіла, що близько півночі хтось подзвонив у двері. Коли чернівчанка поцікавилися, хто прийшов, у відповіді почула, що «свої». Жінка відкрила двері, тоді всередину увірвалися двоє нетверезих чоловіків, які почали вимагати в неї грошей. Однак, коштів вони не отримали, нічого з квартири не взяли, а просто пішли геть.

Правоохоронці встановили особи чоловіків. Це мешканці Чернівців, 25-ти та 34-ох років. Як виявилося, потерпіла із зловмисниками знайома. До слова, жінка теж була «під шафе».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нині триває досудове розслідування.

А буковинська міліція застерігає: не впускайте до себе додому невідомих та малознайомих осіб, особливо в темну пору доби. Дбайте про свою безпеку та безпеку своїх рідних.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Набитек – мебель для офиса
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ