У Волинській області у Рожищенській лікарні модернізували пологове відділення

У Волинській області у Рожищенській лікарні модернізували пологове відділення

24.10.14 19:19 0 704
За участю голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, відкрили після капремонту пологове відділення Рожищенської центральної лікарні.

Як поінформував головний лікар Віктор Редзій, інвестиція в реконструкцію сягнула майже мільйон гривень благодійних коштів. Зокрема, у відділені оновили палати, санітарні кімнати, маніпуляційні. Також замінили електропроводку, встановили енергозберігаючі вікна, нові двері. Стаціонарне відділення розраховане на 10 ліжок. Щороку тут народжується до 500 дітей.

“Завдяки спільним зусиллям громади, трудового колективу, бізнесу та влади - вдалося покращити надання акушерської допомоги вагітним та породіллям. Попри труднощі в країні, добре, що народжуються дітки, ремонтуються медичні заклади. Це говорить про те, що ми - сильна нація, яка має майбутнє і бореться за Незалежність України – зазначив Володимир Гунчик.

Голова облдержадміністрації подякував колективу лікарня за увагу до людей і побажав, аби в пологовому відділенні частіше лунали крики новонароджених дітей на радість їхнім родинам.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ