В Луцьку депутати міської ради разом з волонтерами передали військовим комплекти форми

В Луцьку депутати міської ради разом з волонтерами передали військовим комплекти форми

24.10.14 13:17 0 599
Секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати міської ради Олександр Семенюк та Юрій Корольчук, член виконавчого комітету Юрій Циганюк побували у військовій частині А 1141 Національної гвардії України. Тут вони разом з волонтерами передали тридцять комплектів камуфляжної форми.

Звертаючись до особового складу, секретар міської ради Сергій Григоренко зазначив: “До нас звернулися волонтери для допомоги закупівлі 30 комплектів камуфляжу. Це не перша співпраця депутатів Луцької міської ради з військовою частиною Національної гвардії. Весною ми виділяли вам 132 тисячі гривень з міського бюджету на придбання кевларових шоломів для військовослужбовців, які виконують завдання у зоні АТО. Пізніше було виділено 90 тисяч гривень на придбання бронежилетів. ж ми передаємо такий подарунок”, - наголосив він.

Також секретар міської ради зауважив, що співпраця між міською радою та військовою частиною продовжуватиметься й надалі. Він наголосив, що спільними зусиллями волонтерів, органів місцевого самоврядування, держави вдасться забезпечити військовослужбовців усім необхідним.

На завершення Сергій Григоренко побажав присутнім міцного здоров'я, щастя та мирного неба над нашою країною.

Волонтер Анатолій Котлюк також побажав усім добра, миру та спокою. Він зауважив, що це - добротна німецька камуфляжна форма. За його словами, частину коштів на її придбання зібрали громадяни. Також волонтери звернулися до Сергія Григоренка, аби депутати міської ради допомогли у придбанні цього одягу.

Командир військової частини А 1141 Національної гвардії України полковник Степан Логуш подякував волонтерам, небайдужим людям за постійну допомогу та підтримку, яку вони надають. Також він вдячний й депутатам Луцької міської ради, міському голові Миколі Романюку за придбання засобів особистого захисту для військових, очолюваної ним частини.

Степан Логуш зауважив, що подарований камуфляжний одяг стане у нагоді для тих військових, які виконують завдання у зоні АТО.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ