Волинь: керівники області підтримали прохання родин мобілізованих I-го батальйону

Волинь: керівники області підтримали прохання родин мобілізованих I-го батальйону

24.10.14 16:20 0 674
На прохання родин мобілізованих військовослужбовців першого батальйону територіальної оборони «Волинь», голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та голова облради Валентин Вітер, звернулися з листами-клопотаннями до Першого заступника Глави Адміністрації Геннадія Зубка та Міністра оборони України Степана Полторака.

У листі керівники області виклали своє бачення щодо ситуації навколо I-го батальйону і, зокрема, пропонують залишити функції I-ого батальйону територіальної оборони з виконанням їх у будь-якій з областей України. Крім цього, пропонують пунктом постійної дислокації батальйону мати одне із військових містечок Волинської області. А також, залишити командиром підрозділу підполковника С.Козака. Вони вважають, що потрібно встановити чіткий графік здійснення ротації I-го батальйону територіальної оборони «Волинь» і заміни його іншими підрозділами.

22 жовтня відбулась зустріч голови облдержадміністрації та голови облради з окремими військовослужбовцями I-го батальйону територіальної оборони «Волинь» і членами їх родин.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Жартівники",які ...
Наступна новина: Посол Білорусі подякував ...

КОМЕНТАРІ