Луцьк: осінні звитяги вихованців клубу «Білий м'яч»

Луцьк: осінні звитяги вихованців клубу «Білий м'яч»

24.10.14 14:48 0 779
З приходом осені вихованці клубу за місцем проживання «Білий м'яч» (спеціаліст Юрій Остромецький) міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» порадували наше місто новими спортивними здобутками.

Так, в кінці вересня в місті Бухарест (Румунія) проходив чемпіонат світу з джиу-джитсу серед дітей 12-14 років, у якому брали участь два учасники, вихованці клубу «Білий м'яч».

Показавши хорошу тактико-технічну підготовку, луцькі спортсмени, вихованці тренера Ігоря Юхименка повернулися у рідне місто з нагородами. Срібло у ваговій категорії 45 кг виборов Назар Смірнов, а бронзу (вагова категорія — 55 кг) — Максим Смірнов.

Одночасно у цьому ж місті проходив етап Кубка Європи з джиу-джитсу «BALKAN OPEN» серед дорослих (21 рік і старші).

І тут вихованці луцького клубу виступили достойно. Срібло завоював Максим Гераськін (вагова категорія до 62 кг), а Богдан Мочульський програв лише у фінальній зустрічі та в підсумку зайняв почесне четверте місце у цій же ваговій категорії.

На початку жовтня у клубі «Білий м'яч» (вул. Конякіна, 35) було організовано чемпіонат клубу «Білий м'яч» з дзюдо серед вихованців молодшої вікової групи. У змаганнях взяли участь 22 учасники, з якими проводять заняття тренери Віктор Деркач та Інна Гоменюк.

За результатами усіх поєдинків визначені переможці та призери. Серед дівчаток перемогу здобули: І місце — Катерина Михайлова, ІІ місце — Катерина Чернова, ІІІ місце Ірина Новосад. Серед хлопчиків трійка призерів така: Володимир Бутов — І місце, Дмитро Ройко — ІІ-ге, а Захар Балабаш — ІІІ-тє.

Переможці та призери отримали дипломи міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та солодкі подарунки від спонсорів.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з успішним виступом на міжнародних змаганнях, а юним спортсменам клубу «Білий м'яч» бажаємо досягти вершин старших товаришів.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Напередодні виборів ...

КОМЕНТАРІ