У Волинській області кожен наш голос має працювати на 100%

У Волинській області кожен наш голос має працювати на 100%

24.10.14 08:32 0 623
26 жовтня обиратимемо новий парламент. Від того, наскільки патріотичним, національно свідомим і готовим на докорінні зміни він буде, напряму залежить існування української нації та її майбутнє.

Вибори найвищого представницького органу нашої держави ще не відбувалися за таких надзвичайних, особливих умов, коли над країною нависла смертельна небезпека. Саме тому кожен голос, відданий за політичну партію чи мажоритарного депутата – це спільна відповідальність тих, хто обирає, і тих, кого оберемо. Це подвоєна-потроєна співвідповідальність кожного.

в умовах російської агресії, українцям потрібен не парламент ганьби, а парламент національної гідності, в якому буде більше відповідальних депутатів, для яких Україна – понад усе. Якщо в новому парламенті знову переважатимуть олігархи та орієнтовані на них депутати, а також нерішучі й не здатні на вольові рішення "кнопкодави", то ми можемо втратити перспективу і ще довго вибиратимемося з руїни, в якій опинились.

Переконаний: Україні та, зокрема, Луцьку потрібні депутати, які без вагань голосуватимуть за закони про люстрацію, повернення вкрадених капіталів з офшорних зон, обкладення олігархів податками, ліквідацію монополій в економіці, пропорційну систему виборів за відкритими списками, створення сучасної армії, скасування недоторканості депутатів і суддів, повноцінне озброєння добровольчих батальйонів і надання їм необхідної зброї, тотальне реформування правоохоронної системи і можливість місцевої громади безпосередньо контролювати міліцію та місцевих суддів. Лише тоді лучани відчують зміни до ліпшого, коли у владі буде достатня кількість людей, які чітко й послідовно підтримуватимуть докорінні перетворення та виконають усі вимоги Майдану.

Однак, не всі кандидати це підтримують. Дехто знову намагається купити виборців, прикриваючись "благодійництвом". Саме такі "дарувальники" голосували за "диктаторські закони" 16 січня, після яких пролилася кров і загинула Небесна сотня. Такі "благодійники" йдуть до парламенту, щоби не змінювати закони, а залишати все, як є. Їм вигідно зберігати величезну прірву між багатими і бідними, бо чим убогіша людина, тим більшу має спокусу продатися за подачки. Олігархи завжди будуть зацікавлені в тому, щоб якомога більше українців залишалися за межею бідності, бо купити заможних людей набагато важче.

Стоячи перед виборчою урною, маємо ще раз задуматись, чи варто голосувати за тих, кого мало знаємо, хто не був поруч, коли потрібно було зупинити диктаторський "бульдозер Януковича"? Чи достатньо підстав довіряти тим, хто перед виборами одягнув найгарнішу "обгортку", і чи не трапиться так, що після спроб розкусити таку "цукерку" вона матиме зовсім інший смак і запах? Адже гарні "обгортки" найчастіше бувають тільки ширмою для прикриття чогось іншого. Обирати маємо перевірених людей, за діями та вчинками яких слідкували у повсякденній роботі.

Упевнений, що після Революції гідності в нас побільшало людей, які обиратимуть для себе пріоритет духовного над матеріальним. Саме цьому мене вчили мої батьки. Тому можу чесно й відкрито дивитися людям в очі, бо такий же, які і всі ми. Втішаюся, що в ці буремні місяці справджується пророцтво Степана Бандери про те, що настане час, коли один скаже "Слава Україні!", а мільйони відповідатимуть: "Героям слава!".

ВО "Свобода" – це єдина неолігархічна, справді народна політична партія з понад 20-літньою історією і традиціями, зорієнтована на існування в українському суспільстві потужного середнього класу. Саме тому ми иступаємо за оподаткування надприбутків олігархів, прогресивну податкову систему, за якою малий бізнес платить малі податки, а великий – великі. Ми також хочемо запровадити персональну відповідальність чиновників і суддів, які за свої помилки мають розплачуватися з власної кишені. І чим вища посада держслужбовця, тим вищою має бути відповідальність.

"Свобода" – відповідальна політична сила. Зайшовши до українського парламенту, націоналісті показали нову якість парламентської роботи. Абсолютна більшість усіх потрібних для народу голосувань фракції – це 100% голосів. Абсолютна більшість напрацьованих законопроектів на одного депутата теж за "Свободою". Активність, дисциплінованість і відповідальність – це те, що вирізняє націоналістів з-поміж інших політичних сил. Почесно і приємно працювати в такій команді.

Вірю в наших людей. Пройшовши Майдан, ми порозумнішали. Тож будьмо чесні перед собою та Україною. Не голосуймо за тих, кого нав'язують олігархи. Обираймо серцем і розумом, усвідомлюючи, що стаємо співвідповідальні за майбутнє своєї країни.

Ліпше майбутнє нашого міста й держави неодмінно настане. Адже цього хочуть усі лучани, українці, хоче сам Господь Бог! Але для цього в новому парламенті треба більше рішучих голосів. А відповідно – й більше рішучих голосів виборців.

Хочете, щоби Ваш голос працював на 100%? Голосуйте за "Свободу"! Саме так переможемо!

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі за ...
Наступна новина: Рівненщина: увага водії! ...

КОМЕНТАРІ