Луцьк: на депутатській комісії зазначалося,що 90 % закладів торгівлі міста не продають алкогольні напої вночі

Луцьк: на депутатській комісії зазначалося,що 90 % закладів торгівлі міста не продають алкогольні напої вночі

24.10.14 10:42 0 568
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Депутати Юрій Вега, Катерина Мельник, Петро Савчук заслухали начальника управління розвитку підприємництва та реклами Олександра Козлюка про хід виконання рішення міської ради від 20.04.2011 №9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів». Він повідомив, що станом на сьогоднішній день управління розвитку підприємництва та реклами разом з відділом муніципальної дружини міської ради та міліцією громадської безпеки Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області було проведено 70 рейдів, які показали, що 90 відсотків закладів торгівлі виконують рішення міської ради. З порушниками правил торгівлі проводиться роз'яснювальна робота, їх також повідомляють про можливість обмеження режиму роботи закладу, якщо недоліки не будуть усуватися. Перевірки закладів торгівлі тепер проводяться не лише після 22-ї години, а й серед ночі навіть о п'ятій ранку.

Про контроль за якістю та відповідністю надання послуг пасажирських перевезень в м. Луцьку, виконання «Етичного кодексу водія таксі та маршрутного таксі» в м. Луцьку, а також дотримання водієм визначеного маршруту та розкладу руху поінформував депутатів начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк. Він зазначив, що управління постійно здійснює контроль згідно з положенням, це дає позитивний результат. Якщо раніше відсоток регулярності виходів автобусів у рейси становить 86%, то тепер цей показник на 10 відсотків покращився. Інформації Олександра Козлюка та Анатолія Миронюка депутати взяли до відома.

Члени комісії також підтримали звіт про фінансового - господарську роботу КП “АвтоПаркСервіс “ та перспективи його розвитку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі проблема ...

КОМЕНТАРІ