На Житомирщині голосуватимуть 572 переселенці,а процес виборів контролюватимуть понад 600 спостерігачів

На Житомирщині голосуватимуть 572 переселенці,а процес виборів контролюватимуть понад 600 спостерігачів

24.10.14 13:02 0 650
В облдержадміністрації 23 жовтня відбулася прес-конференція голови облдержадміністрації Сергія Машковського та силових структур області, на якій доповідали про стан підготовки Житомирщини до проведення виборів до Верховної Ради України.

Сергій Машковський повідомив, що наразі в регіоні зареєстровано 667 офіційних спостерігачів, які контролюватимуть процес волевиявлення жителів Житомирської області. Крім того, 26 жовтня на виборчих комісіях буде присутній 21 спостерігач з іноземних держав. На Житомирщині працюватимуть міжнародні спостерігачі з Канади, Чехії, Великобританії, в тому числі й українські громадські організації.

«Наше завдання - створити максимально сприятливі умови, щоб спостерігачі від громадських організації та інших країн змогли повністю реалізувати своє право на спостереження за виборчим процесом. Вибори до Верховної Ради України, як і вибори Президента України, повинні бути визнані чесними та прозорими світовою спільнотою», - наголосив очільник області.

Сергій Машковський також проінформував присутніх, що на території області проживає 3064 переселенці, які мають право голосувати. Для волевиявлення 26 жовтня 2014 року на Житомирщині зареєструвалося 572 вимушених переселенці.

Робота з організаційного забезпечення підготовки позачергових виборів народних депутатів України триває і знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації та інших керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Міліціонери нагадують: до ...

КОМЕНТАРІ