В Житомирській області в облдержадміністрації нагородили водіїв,які їздять в зону АТО

В Житомирській області в облдержадміністрації нагородили водіїв,які їздять в зону АТО

24.10.14 12:04 0 600
Напередодні Дня автомобіліста та дорожника – 23 жовтня – в облдержадміністрації відбулися урочисті заходи, під час яких вітали перевізників області.

Транспортна галузь Житомирщини – 12 тис. 396 працівників, 21 тис. 761,3 км автомобільних доріг, 550 мостових споруд. 1599 населених пунктів області, що становить 96%, забезпечені автобусним сполученням. Автобусна маршрутна мережа регіону сформована та налічує понад 700 маршрутів загального користування. Для забезпечення сфери пасажирського транспорту в області функціонує 24 автопідприємства, 115 приватних перевізників, 19 автостанцій, 53 залізничні станції.

«Транспортна галузь є одним із найважливіших секторів економіки, який живить інфраструктуру. Ця галузь області є досить потужною. За дев'ять місяців цього року послугами пасажирського транспорту області скористалось 88,4 млн. осіб», - повідомив кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

Посадовець у переддень професійного свята від облдержадміністрації відзначив кращі трудові колективи галузі: ТОВ «Автосвіт ЛТД» м. Коростень (керівник Іван Максименко), ТОВ «Сав-Транс» м. Житомир (керівник Аркадій Савіцький), ТОВ «МАЗАР» (керівник Максим Сергейчук), а також приватних перевізників Євгена Савіцького та Ярослава Ільчишина.

Ярослав Лагута також вручив почесні грамоти облдержадміністрації за сумлінне виконання службових обов'язків при перевезенні військовослужбовців у зону АТО та з нагоди Дня автомобіліста та дорожника Сергію Блохіну, Олександру Шкуті, Віктору Бергилевичу, Миколі Мусійчуку, Юрію Романюку та Володимиру Дячуку.

У свою чергу голова обласної ради Віталій Француз вручив подяки Сергію Огіру, Роману Миколаєнку, Івану Машкову, Миколі Ткаченку, Олегу Ярушинському та Руслану Бондарчуку.

Перевізники Житомирщини також отримали подяки від виконавчого комітету Житомирської міської ради, департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації, управління Укртрансінспекції в Житомирській області та управління ДАІ УМВС в Житомирській області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ