В Житомирській області фахівці ДСНС проводять кінолекторії для учнів загальноосвітніх навчальних закладів

В Житомирській області фахівці ДСНС проводять кінолекторії для учнів загальноосвітніх навчальних закладів

24.10.14 11:39 0 632
Навчати молоде покоління правилам безпечної поведінки – вкрай важливо та необхідно. В наш час дітлахи дуже швидко розвиваються і все, що потрапляє їм в очі стає предметом для нової гри. Тому потрібно намагатися якомога більше розповідати малечі, як необхідно себе поводити в надзвичайній ситуації і що не можна робити для того, щоб вона не виникла.

Саме заради цього, працівники ДСНС спільно з адміністрацією Спеціалізованого дитячого кінотеатру ім. І. Франка організували щотижневі бесіди з дітлахами 1-3 класів місцевих навчальних закладів. Це вже не вперше рятувальники Житомирщини проводять подібного роду заходи для. Хочеться зазначити, що такі навчальні уроки стали незвичними у межах України та викликали велике захоплення у дітей.

Цього разу, 22 жовтня фахівці ДСНС поспілкувались з учнями Житомирської гуманітарної гімназії № 23. Перед показом мультфільму діти мали змогу прослухати корисну інформацію про правила безпеки життєдіяльності. В свою чергу, допитливі малюки задавали питання та розповідали різноманітні історії, які з ними траплялись.

Після жвавої розмови школярі подякували новим друзям і зауважили, що вже чекають їх в гості знову.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті тривають ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ