На Житомирщині працівники УДСО навчали школярів правилам особистої безпеки

На Житомирщині працівники УДСО навчали школярів правилам особистої безпеки

24.10.14 09:33 0 656
Особливий урок провели працівники державної служби охорони при УМВС для учнів Житомирської гуманітарної гімназії. Після обговорення правил безпечної поведінки вдома та у громадських місцях, міліціонери продемонстрували школярам справжню спецоперацію по затриманню злочинця.

«Безпека та правила поведінки дітей, залишених на самоті» - саме така тема обговорювалася міліціонерами Державної служби охорони із семикласниками місцевої гімназії. Важливі питання про те, як саме діяти в небезпечній ситуації, коли немає поряд дорослих, або що робити, коли до квартири подзвонили невідомі та наполягають відчинити двері, зацікавили і учнів, і вчителів.

Відтак, бесіда відбулась у серйозному руслі. Діти відповідали на запитання міліціонерів, пригадали телефонні номери екстрених служб, які надають невідкладну допомогу при виникненні небезпечних ситуацій. Дехто з учнів розповів і про реальні випадки, й разом з правоохоронцями вони обговорили можливі варіанти розвитку подій.

Пожвавлення та захоплення у дітлахів викликала практична частина занять. Вони отримали можливість не тільки оглянути повне екіпірування міліціонерів охорони, а й навіть приміряти його.

Наостанок усі стали свідками інсценованого показового виступу наряду ДСО по затриманню злочинця, котрий намагався скоїти крадіжку з приміщення.

Велика кількість запитань та щира зацікавленість дітей до проведеної зустрічі засвідчили важливість та актуальності зазначеної теми, відтак працівники ДСО пообіцяли провести такі заходи й для інших учнів.

УДСО при УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Залізничний вокзал у ...
Наступна новина: 26 жовтня,в день виборів,у ...

КОМЕНТАРІ