В Житомирській області у Бердичеві патрульні міліціонери оперативно затримали грабіжника

В Житомирській області у Бердичеві патрульні міліціонери оперативно затримали грабіжника

24.10.14 12:33 0 639
Лише година знадобилася черговому наряду патрульної служби Бердичівського міського відділу міліції, аби знайти і затримати чоловіка, який пограбував чужу автівку.

До чергової частини Бердичівського міськвідділу міліції зателефонував житель райцентру, який розповів про те, що якийсь молодик відкрито викрав із салону його автомобіля чоловічу барсетку з грошима.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з'ясували, що заявник не замкнув дверцята автівки, адже далеко не відходив від свого транспортного засобу. За свою нерозважливість чоловік розплатився вже за кілька хвилин, коли якийсь незнайомець швидко відкрив дверцята, схопив чоловічу сумочку і накивав п'ятами. За словами власника автомобіля, разом з барсеткою зникли і півтори тисячі гривень.

– Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Про обставини злочину та прикмети особи, причетної до його вчинення, було повідомлено усі зовнішні наряди, які патрулювали у місті, - розповів начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.

Уже за годину черговий наряд патрульної служби за підозрою у вчиненні злочину затримав 31-річного бердичівлянина, у якому заявник упізнав грабіжника. Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у молодика і найкрасномовніший доказ його причетності до протиправних дій – викрадену з автівки барсетку. Як з'ясувалося, затриманий і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини майнового характеру.

Нині ж за відкрите заволодіння чужим майном йому загрожує покарання від накладення штрафних санкцій до ув'язнення строком до чотирьох років.

Водночас працівники міліції нагадують громадянам: відкрите заволодіння чужим майном або грабіж є тим видом злочину, який важливо розкрити «по гарячих слідах». Чим скоріше потерпілий повідомить про вчинені відносно нього протиправні дії, тим більше шансів у правоохоронців оперативно затримати зловмисника. Тому, якщо ви раптом стали жертвою грабіжника, не зволікайте зі зверненням до міліції. Телефон 102 працює цілодобово.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Бердичівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ