В Закарпатській області свалявські "даішники" перевірили дороги Свалявського та Воловецького районів

В Закарпатській області свалявські "даішники" перевірили дороги Свалявського та Воловецького районів

24.10.14 13:54 0 720
В результаті перевірок виявлено ряд суттєвих недоліків, які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху.

На сьогоднішній час головною причиною аварій стають не водії чи пішоходи, а незадовільний стан дорожнього полотна. Якщо брати до уваги не тільки незадовільний стан дорожнього покриття, а й відсутність розмітки, «кишень» для громадського транспорту, розгінних смуг, регульованих перехресть, то кожне друге ДТП можна віднести на предмет «поганих доріг».

Свалявські «даїшники» постійно вживають заходів по виявленню причин та умов, що створюють аварійність на дорогах Свалявського та Воловецького районів.

Днями працівники ДАІ з обслуговування Свалявського та Воловецького районів провели позачергове обстеження вулично-дорожньої мережі, реального стану її утримання в осінньо - зимовий період 2014 року.

В результаті проведеної роботи було виявлено ряд суттєвих недоліків, які безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху. По даних дорогах цілодобово рухається пасажирський транспорт та пішоходи, тож будь-коли можна очікувати дорожньо-транспортні пригоди не лише з матеріальними збитками, а й з важкими наслідками для життя та здоров'я громадян.

Для відповідного реагування поінформовано райдержадміністрації та прокуратуру Свалявського та Воловецького районів, надано пропозиції щодо розгляду питання стану утримання вулично-дорожньої мережі та виділення коштів на ліквідацію ям на дорогах.

Сергій Кубаш,

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Із пошти начальника УМВС ...

КОМЕНТАРІ