В Закарпатській області керівництво міліції Берегівщини проводить виїзні прийоми громадян у населених пунктах району

В Закарпатській області керівництво міліції Берегівщини проводить виїзні прийоми громадян у населених пунктах району

24.10.14 17:24 0 671
Начальник Берегівського райвідділу міліції Микола Куриця зустрівся з мешканцями смт. Батьово та с.Свобода.

Однією з пріоритетних функцій ОВС є необхідність максимально наблизити діяльність міліції до потреб громадян. Саме з цією метою керівним складом Берегівського райвідділу міліції постійно проводяться виїзні та особисті прийоми громадян.

Свій черговий виїзний прийом очільник берегівських правоохоронців Микола Куриця провів у приміщенні Батівської селищної ради та Свобідської сільської ради.

На прийом до міліцейського керівника району завітали голови громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону с.Свобода Михайло Фреган та смт.Батьово Сергій Шутак. Вони зауважили, що кожен член їх громадських формувань готовий допомагати міліції у виконанні покладених на них завдань. Зокрема, спільно з правоохоронцями забезпечувати охорону громадського порядку на виборчих дільницях під час позачергових виборів народних депутатів України, аби уникнути правопорушень. Щоби кожен громадянин при здійснені свого виборчого права відчував себе захищеним.

З проханням про надання допомоги у вирішенні проблем звернувся мисливський колектив, до складу якого входить мисливці з п'яти населених пунктів району, в тому числі з Свободи та Батьово. Між мисливцями вже на протязі тривалого часу виникають суперечки, які призводили навіть до написання заяв до міліції одне на одного. З метою недопущення в подальшому виникнення конфліктних ситуацій між мисливцями, які можуть призвести до порушення Закону, Микола Миколайович, спираючись на законодавство та на власний досвід, надав мисливцям кваліфіковану відповідь щодо можливих шляхів вирішення їх проблем.

Батівський селищний голова Наталія Желізняк наголосила, що задоволена роботою дільничного інспектора міліції, який обслуговує їх населений пункт, - Андрія Бадо. Той, незважаючи на досить складну криміногенну обстановку, яка склалася на території селища через велику кількість населення, яке вже притягалося до кримінальної відповідальності, належно підтримує правопорядок в населеному пункті та добросовісно виконує свою роботу.

На завершення зустрічі Микола Куриця зазначив, що міліція Берегівщини завжди готова до відвертого та відкритого спілкування с мешканцями району, а жодне зі звернень не залишиться без уваги керівників відповідних служб та підрозділів, в компетенції яких знаходиться їх вирішення.

Також виїзний прийом громадян відбувся у с.Велика Бакта. Мешканці села мали можливість поспілкуватися із в.о. першого заступника начальника берегівської міліції Володимиром Сакалошем.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Тернопільських водіїв ...

КОМЕНТАРІ