Микола Косівський: "Народний депутат є законотворцем,а не роздавачем грошей за голоси"

Микола Косівський: "Народний депутат є законотворцем,а не роздавачем грошей за голоси"

24.10.14 18:35 0 711
З 15 по 22 жовтня 2014 року кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 72 Микола Косівський провів низку зустрічей із виборцями Рахівського району Закарпаття. Кандидат відвідав більше 20 сіл; лише за останні два дні відбулося 7 зустрічей із виборцями.

Микола Косівський, який є одним із найактивніших кандидатів у 72-му виборчому окрузі, відомий краянам як активний учасник Майдану, захисник екологічної безпеки карпатського регіону. 2013 року разом з побратимами відстояв гірський край від промислового свавілля фірми "Мараморош". Після цього будь-яке промислове втручання в життя горян можливе лише за згоди місцевих мешканців.

Свободівець розтлумачує основні пункти програми докорінних перетворень з якою йде на вибори в парламент: "Я і мої побратими йдемо на вибори не самі, а з потужною командою, з програмою, над якою працювали сотні фахівців, зі сталим та чітко визначеним напрямком роботи. Депутат є законотворцем, а не ремонтником доріг і тим паче – не роздавачем грошей за голоси. Перш за все, він є представником народу, а свободівці ще ні разу не відступились від свого вектора – служити українській нації. Саме тому я і мої побратими домагатимемося зняття недоторканності з суддів, нардепів та президента, саме тому впроваджуватимемо право відкликання депутата, саме тому націоналісті першими підняли чимало питань, що тільки після Майдану стали актуальними для влади. Ми ніколи не зраджуємо виборців!"

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному жінка одним ...
Наступна новина: На Тернопіллі які зміни ...

КОМЕНТАРІ