В Івано-Франківській області з повагою та підтримкою до своїх попередників

В Івано-Франківській області з повагою та підтримкою до своїх попередників

24.10.14 08:01 0 609
Ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ заслужили на увагу і повагу до себе за те, що десятки років віддавали себе нелегкій роботі з протидії злочинності, здобули не лише великий життєвий і професійний досвід, але й високий авторитет.

Нинішнє покоління міліціонерів старається підтримати своїх попередників не тільки добрим словом, але й допомогою та сприянням у вирішенні життєвих проблем цих людей. Водночас стало доброю традицію не забувати, підтримувати та вітати зі святами, пам'ятними датами ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ.

Нещодавно у Надвірній працівники районного відділу міліції та голова ветеранської організації Богдан Катрич запросили до стін місцевої міліції Мирона Ерстенюка та Ярослав Наняка аби привітати їх з нагоди ювілеїв. Керівник міліції Надвірнянщини Іван Кавінський привітав ювілярів із 50-ти та 65–ти річчям та побажав міцного здоров'я та довгих років життя. Ветерани завжди є бажаними гостями у міліцейських колективах, передають молоді досвід, дають мудрі поради і щиро вболівають за результати діяльності прикарпатської міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ