В закладах освіти Івано-Франківщини проходять заходи в рамках Тижня знань правил безпеки життєдіяльності

В закладах освіти Івано-Франківщини проходять заходи в рамках Тижня знань правил безпеки життєдіяльності

24.10.14 10:11 0 596
На Прикарпатті тривають заходи у рамках Тижня безпеки життєдіяльності. Працівники пожежно-рятувальної служби проводять зустрічі із дошкільнятами, школярами та студентами, на яких ще раз наголошують усім на необхідності дотримання найпростіших правил безпечної поведінки у побуті, під час навчання та відпочинку.

22 жовтня рятувальники зустрілися із учнями вищого художнього професійного училища №3 міста Івано-Франківська. Цей навчальний заклад функціонує у нашому місті із 1947 року і уже підготував сотні фахівців з деревообробної промисловості. Дотримуватися правил безпеки та охорони праці у цих професіях надзвичайно важливо, адже тут використовуються складні і небезпечні механізми та інструменти, легкозаймисті лаки і фарби, деревина.

На захід зібралося чимало юнаків та дівчат. Вони з цікавістю слухали виступ працівників пожежно-рятувальної служби про специфіку діяльності рятувальників, найчастіші причини пожеж та інших надзвичайних ситуацій і їх наслідки. Окрім того, підліткам продемонстрували навчально-пізнавальні фільми про "Службу 101" та небезпеку застарілих боєприпасів.

Викладачі вищого художнього професійного училища № 3 радо співпрацюють з рятувальниками, адже добре розуміють усю користь таких зустрічей фахівців зі своїми студентами. Теоретичні знання, котрі учні засвоюють під час навчального процесу, чудово доповнюються профілактичними бесідами з представниками пожежно-рятувальної служби і, без сумніву, зроблять життя людей безпечнішим.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівських ...
Наступна новина: Волинська область: за три ...

КОМЕНТАРІ