На Прикарпатті міліціонери відпрацювали низку імовірних ситуацій та рекомендовані алгоритми дій під час виборчого процесу

На Прикарпатті міліціонери відпрацювали низку імовірних ситуацій та рекомендовані алгоритми дій під час виборчого процесу

24.10.14 11:07 0 631
Протягом виборчого процесу, особливо напередодні та в день голосування, правоохоронці готові належним чином забезпечити діяльність виборчих комісій, реалізації виборчих прав громадян України, а найголовніше - безпеку життя і здоров'я громадян.

Спільні навчання міліціонерів та курсантів відбувались на базі Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ, що в Івано-Франківську, під керівництвом заступника начальника УМВС – начальника міліції громадської безпеки УМВС в області полковника міліції Ярослава Манжелея та начальника факультету полковника міліції Вікторії Вовк.

Подібні навчання, міліціонери проводять періодично, адже такі заходи є ефективні та корисні для працівників міліції. Вони дозволять вивести особовий склад територіальних підрозділів прикарпатської міліції на якісно новий рівень підготовки задля забезпечення охорони громадського порядку.

Тож задля належного забезпечення безпеки напередодні та під час виборчого процесу, поінформованості представників правоохоронних органів та сприянню правильної поведінки в день голосування міліціонери провели практичні навчання та відпрацювання низки найбільш імовірних ситуацій, а також рекомендовані алгоритми дій працівників органів внутрішніх справ України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ