Йосиф Ситник: "Попри гучну рекламу політичних партій,лише свободівці звітують про свою діяльність"

Йосиф Ситник: "Попри гучну рекламу політичних партій,лише свободівці звітують про свою діяльність"

24.10.14 13:48 0 609
"Свобода" відрізняється від решти політичних партій в першу чергу тим, що не змінює, як політичний флюгер, назву, прапор чи засадничі принципи, а тільки доповнює, як цього вимагав час, свою "Програму захисту українців". Про це 22 жовтня 2014 року під час зустрічі з виборцями у Львові сказав перший заступник голови Львівської ОДА, керівник обласної організації ВО "Свобода" Йосиф Ситник.

За його словами, "Свобода" єдина нині звітує, що вона зробила починаючи з 2012-го року. "Решта політичні партії або зникли з політичної арени, або змінили "обгортку". Через кожні два роки те саме: цукерка та сама, вже засохла, але обгортка кожного разу гарна. Тобто, вони регулярно маніпулюють громадською думкою", – зазначив Йосиф Ситник. – Незалежно від того, чи ми на вершині, чи ми посередині, чи навіть внизу, ми не зраджуємо, не здаємося, і свою справу ведемо до кінця, бо нам на цій землі жити. А перекинчикам все одно прийде кінець!"

"Не так важливо, скільки у "Свободи" буде відсотків, бо ми були, є і будемо. Ми доведемо, що націоцентричний стержень в українському парламенті – це та вісь, довкола якої об'єднуватимуться всі здорові сили".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За вбивство чоловіка ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ