Олег Тягнибок: "У "Свободи" нема зерна неправди за собою"

Олег Тягнибок: "У "Свободи" нема зерна неправди за собою"

24.10.14 17:02 0 673
"Під час нашої виборчої кампанії ми можемо чесно дивитись людям в очі". Про це 22 жовтня 2014 року під час зустрічі з мешканцями Львова заявив голова фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді України Олег Тягнибок.

За словами свободівця, аналіз ситуації дозволяє зробити висновок, що практично усі сподівання виборців, які голосували за "Свободу" 2012 року, виправдано: "Те, чого виборці від нас чекали у парламенті, те "Свобода" і зробила. Нас обирали, аби ми викликали народ на вулиці, і ми це зробили. З першого дня роботи парламенту ми почали використовувати трибуну, щоб закликати людей до боротьби з режимом Януковича. І ми стали цементом антиянуковичівської опозиції".

Як підкреслив націоналіст, опоненти не хочуть бачити в парламенті "Свободу", тому і вигадують брехливі соціологічні опитування. "У той час, як "Свобода" кинула весь свій ресурс, аби піднімати українців на Сході, тут, на Галичині, опоненти почали підмивати ґрунт, паплюжити і оббріхувати нас. І зараз ми повинні повертатися знову сюди, щоби повернути своє чесне ім'я й поставити на місце брехунів і негідників", – сказав Олег Тягнибок.

Свободівець висловив упевненість, що виборці зорієнтується, за кого потрібно голосувати, та підтримають "Свободу" і Ірину Фаріон як мажоритарного кандидата від націоналістичної сили: "Хочу, аби ви пам'ятали, що "Свобода" не зраджувала і не зраджує, вона не має "тушок" і перебіжчиків, натомість має дисциплінованих депутатів, які за рішення на користь українців завжди голосують одностайно і в повному складі. І якщо ви хочете, щоб ваш голос спрацював на 100 відсотків, то підтримайте нас. Опоненти мріють, щоби "Свободи", як і Ірини Фаріон, не було у Верховній Раді. Тому зробіть усе, щоб ми були в парламенті. У "Свободи" нема зерна неправди за собою. Очищення влади, нова армія, боротьба з корупцією, декомунізація і деолігархізація – ось основні напрямки, на яких діятиме наша політична сила в новому парламенті".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ