На Львівщини правоохоронці зафіксували 21 порушення виборчого законодавства

На Львівщини правоохоронці зафіксували 21 порушення виборчого законодавства

24.10.14 20:42 0 738
На правоохоронці Львівщини зафіксували 21 подію, що стосуються виборчого процесу. По трьох фактах відкрито кримінальні провадження.

До чергової частини Старосамбірського райвідділу міліції, 22 жовтня, на оперативний номер 102 надійшло повідомлення від мешканця одного зі сіл району, котрий повідомив, що у їхньому селі невідомі особи розповсюдили передвиборчі агітаційні листівки з надписами «Олігарх чи сотник Майдану? Обирай майбутнє».

За словами мешканців, листівки не містили даних кандидатів у народні депутати України, проте вони також не містили у собі інформації, передбаченої чинним Законодавством України.

Для здійснення перевірки на місце події виїжджала слідчо-оперативна група Старосамбірського РВ міліції. Встановлено, що ці агітаційні листівки дійсно не містять даних про тираж, установу, що здійснила друк та про осіб, відповідальних за випуск, що є правопорушенням, передбаченим за ст.212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу.

Агітаційні листівки правоохоронці вилучили. Даний факт внесено до єдиного журналу обліку правопорушень. Працівники міліції вживають заходів для встановлення осіб розповсюджувачів продукції.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі підготовку до ...

КОМЕНТАРІ