На Львівщині правоохоронці викрили зловмисників,котрі намагалися обікрасти торговий центр

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисників,котрі намагалися обікрасти торговий центр

24.10.14 19:24 0 674
Студенти одного з вищих навчальних закладів Львова викрали наушники з торгового центру. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

У Пустомитівський райвідділ міліції, 21 жовтня, звернувся інспектор охорони одного з торгових центрів поблизу міста Львова. Чоловік повідомив, що з торгового центру двоє невідомих чоловіків викрали дві пари наушників. Сума завданих збитків становить майже 200 гривень.

Встановлено, що до скоєння крадіжки причетні 17-річний та 18-річний мешканці міста Львова, які навчаються у одному з університетів міста. Викрадені речі у них вилучено та повернуто власникам.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Зокрема, у той самий день до працівників міліції надійшло ще одне повідомлення про крадіжку з цього ж торгового центру.

Правоохоронці встановили, що 48-річна безробітна львів'янка намагалася викрасти промислові товари загальною вартістю понад 150 гривень. Викрадений товар у неї вилучено.

Наразі за цим фактом вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: Тернопілля: розшукуються ...

КОМЕНТАРІ