Із пошти начальника УМВС України в Рівненській області

Із пошти начальника УМВС України в Рівненській області

24.10.14 14:07 0 774
Шановний Сергію Володимировичу!

Звертаюсь до Вас в якості юридичного представника з питань захисту прав інтелектуальної власності ТОВ «ТРК «Україна» та засвідчую Вам свою глибоку повагу.

Дозвольте висловити слова щирої подяки в адресу керівництва УМВС України в Рівненській області, а також безпосередньо співробітникам відділу боротьби із кіберзлочинністю УМВС України в Рівненській області Усику Д.Б., Голубову С.В., слідчому СУ УМВС України в Рівненській області Парейку Ю.В. за значний внесок в роботу із захисту прав інтелектуальної власності вітчизняних телемовників.

Так, протягом останнього часу співробітниками ввірених Вам підрозділів виявлено та задокументовано в телекомунікаційних мережах області низку фактів порушення прав інтелектуальної власності ТОВ «ТРК «Україна», яке є власником суміжних прав на програми, що виготовляються та транслюються телеканалами «Футбол 1» та «Футбол 2», в частині їх позадоговірної ретрансляції провайдерами програмної послуги, що у подальшому було припинено.

Цілеспрямована робота у сфері захисту прав інтелектуальної власності свідчить про пріоритетність цього напрямку для держави, що в свою чергу відповідає стандартам міжнародної спільноти та підвищує рівень правосвідомості суспільства.

У зв'язку із вищевикладеним будемо вдячні за заохочення співробітників УМВС України в Рівненській області Усика Д.Б., Голубова С.В., Парейка Ю.В. Вашими повноваженнями.

З повагою,

директор О.М. Коваленко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ