У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

24.10.14 21:07 0 725
За добу до міліції надійшло 25 повідомлень про скоєння крадіжок. За 22 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку в одному з гуртожитків Кузнецовська скоїли 31-річний Денис та 27-річний Євгеній, жителі міста Шостка Сумської області. Зловмисники викрали у 32-річного місцевого жителя мобільний телефон, золотий перстень, куртку, кофту та кросівки. Сума збитку становить близько 4600 гривень.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з магазину по вулиці Дубенській у Рівному скоїв 34-річний рівнянин Василь. Зловмисник викрав шланг для поливу довжиною 50 метрів.

— Міліціонери встановили, що крадіжку двох мобільних телефонів у 52-річного рівнянина Миколи скоїв 25-річний Ігор, житель Рівного.

— Міліціонери встановили, що крадіжку грошових коштів в сумі близько 1000 гривень з будинку 47-річного Олега, мешканця Дубровиці та крадіжку мобільного телефону й золотої обручки з будинку 75-річної Ганни, жительки села Берестя скоїв 28-річний Максим, житель Острозького району.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові для школярів ...

КОМЕНТАРІ