У Рівному жінка одним ударом вбила чоловіка

У Рівному жінка одним ударом вбила чоловіка

24.10.14 18:32 0 1009
Правоохоронці встановлюють обставини трагедії, що сталася в обласному центрі. Під час сімейного конфлікту 52-річна рівнянка захищаючись вдарила свого чоловіка ножем в грудну клітку, внаслідок чого він помер.

Учора ввечері до чергової частини Рівненського міськвідділу міліції зателефонувала 52-річна Наталія та повідомила, що під час сварки вона нанесла ножове поранення своєму чоловіку. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу міліції й медичні працівники.

У помешканні правоохоронці виявили тіло 52-річного Володимира без ознак життя з ознаками насильницької смерті. Наразі встановлено, що між подружжям виникла сімейна сварка на побутовому ґрунті. Під час суперечки чоловік схопив жінку за шию та почав душити. Наталія обороняючись завдала чоловікові удар ножем в ліву сторону грудної клітки. Медики намагалися врятувати чоловіка, але їхні зусилля виявилися марними. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер.

Зі слів жінки чоловік систематично зловживав спиртними напоями. І у цей фатальний вечір також був під впливом оковитої.

— Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник. — За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування під час якого будуть встановлені усі об'єктивні обставини даної події.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Микола Косівський: ...

КОМЕНТАРІ