У Рівненській області прикраси,виготовлені власноруч - найдорожчі

У Рівненській області прикраси,виготовлені власноруч - найдорожчі

24.10.14 12:21 0 676
«Ми віримо – ти можеш» – ця назва профорієнтаційної акції, що відбулася 21 жовтня, надзвичайно точно передала ставлення і наміри фахівців Рівненського міського центру зайнятості, адже адресною аудиторією заходу стали діти та молодь з особливими потребами.

Гостями центру зайнятості стали вихованці громадської організації «Спілка інвалідів з дитинства «Передзвін» та Рівненського навчально-реабілітаційного центру Рівненської міської ради «Особлива дитина», педагоги та батьки.

Організували цю зустріч для популяризації доступних для людей з особливими потребами видів професійної діяльності. Тому для більшого зацікавлення учасників майстри Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості підготували майстер-класи з виготовлення штучних квітів з тканини та прикрас з мастики для кондитерських виробів. Усім гостям – дітям, батькам та педагогам – надзвичайно сподобалося власноруч виготовляти різноманітні прикраси для тістечок та тортів. Відтак, кожна троянда, ромашка чи листочок були сповнені любов'ю та великим бажанням творити. На завершення заходу представники центру професійно-технічної освіти подарували кожному вихованцю тістечка, які вони могли прикрасити власноручно виготовленими квітами.

Всього у заході взяли участь 11 вихованців центру «Особлива дитина» та 12 – громадської організації «Передзвін».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі до ...

КОМЕНТАРІ