У Рівненській області рятувальники тренувалися ліквідовувати наслідки вибуху в котельні на території лікарні

У Рівненській області рятувальники тренувалися ліквідовувати наслідки вибуху в котельні на території лікарні

24.10.14 12:59 0 628
23 жовтня на території Зарічненської центральної районної лікарні рятувальники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини провели командно-штабне навчання з органами управління та підрозділами цивільного захисту районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту.

Навчання мали за мету перевірити готовність органів управління та сил цивільного захисту до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру, пов’язаних з ризиками осінньо-зимового періоду на об’єкті життєзабезпечення.

За тактичним задумом тренувань, через відключення електроенергії відбулося перегрівання котла, що призвело до вибуху з наступним загорянням в приміщенні котельні. Внаслідок вибуху пошкоджено котел, частково зруйнована стіна, пошкоджено перекриття будівлі та травмовано 3-х чоловік.

За викликом адміністрації об’єкту, на місце події терміново прибули аварійно-рятувальні служби. Рятувальники ДСНС швидко ліквідували пожежу та врятували з-під завалів 3-х потерпілих працівників. Завдяки високому рівню підготовки, оперативності та злагодженості дій органів управління і сил оперативного реагування Зарічненського району умовну надзвичайну ситуацію вдалося ліквідувати у найкоротший термін.

«Такі навчання є важливою частиною підготовки району до ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, адже допомагають організувати тісну взаємодію усіх сил задля порятунку людей», – зазначив начальник Зарічненського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Денисюк.

Зарічненський РС ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ