В Тернополі інформація щодо міжнародного співробітництва

В Тернополі інформація щодо міжнародного співробітництва

24.10.14 11:07 0 659
З метою пошуку нових та розширення сегменту традиційних ринків збуту, створення сприятливих умов для виходу національних підприємств на ринки країн Європи та залучення іноземних інвестицій в українську економіку, а також проведення ефективних бізнес заходів, делегація ділових кіл на чолі з Президентом Міжнародної Торгової Палати з 20 по 22 листопада 2014 року здійснить робочий візит до Королівства Швеція. В рамках даного виїзду відбудуться ділові переговори із шведськими партнерами, у тому числі з керівником Торгово-Промислової Палати у Стокгольмі.

Спільна робота з Міжнародною Торговою Палатою сприятиме диверсифікації і розвитку двосторонньої торгівлі, а також реалізації спільних інвестиційних проектів як на території України, так і за кордоном.

Програма перебування делегації ділових кіл України, формування ділових зустрічей та списку запрошених до участі у них представників іноземних компаній буде здійснюватись відповідно до списку підтверджених учасників зазначених заходів української сторони, які зацікавленні у встановленні або поглибленні економічних зв’язків із діловими колами Швеції.

Зацікавленим особам для більш детальної інформації та проведення реєстрації необхідно звертатись у відділ міжнародного співробітництва та туризму за тел. 0352 52 59 80, e-mail: ternopilrada.mv@gmail.com.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинські банкіри ...

КОМЕНТАРІ