На Тернопіллі у Підволочиську за сприяння свободівця перевіряють здоров'я громадян

На Тернопіллі у Підволочиську за сприяння свободівця перевіряють здоров'я громадян

24.10.14 09:20 0 627
23 жовтня 2014 року за сприяння депутата Тернопільської обласної ради, голови Тернопільської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Романа Навроцького і благодійної організації "Фонду милосердя" до Підволочиська прибули два автобуси зі спеціяльною медичною технікою для діягностики стану здоров'я громадян. В одному автобусі перевірятимуть кров, артеріяльний тиск, робитимуть кардіограму та рентген, в іншому – надаватимуть стоматологічні послуги. Також фахівці роздаватимуть літературу, у якій зібрана інформація проте, як правильно доглядати за ротовою порожниною. Діягностуватимуть людей протягом двох тижнів з 9 до 17 годину.

"Здорова нація – це прогресивна і успішна спільнота. Вважаю, що коли у державі багатостороння криза, коли громадяни скаржаться, що не мають належного доступу до безкоштовного і якісного лікування, потрібно зробити усе, щоб допомогти людям, дати можливість безоплатно перевірити свій фізичний стан, отримати консультації лікаря. Гадаю, що кожен, кому не байдуже його здоров'я – прийде і скористається послугами медиків.

Зазвичай, такі заходи в Україні проводять в окремі дні: автівки з медичним обладнанням виїжджають у людні місця у дні боротьби з туберкульозом, тютюнопалінням, гепатитом тощо. Вважаю, що такі корисні справи для наших людей потрібно робити частіше. Адже, перевіривши себе вчасно, можна попередити ту чи іншу хворобу, або почати лікувати на початкових етапах її розвитку. Закликаю людей дбати про здоров'я своє та своїх ближніх, особливо, коли це просто і доступно".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 37-річний ...
Наступна новина: Львівщина готується ...

КОМЕНТАРІ