На Хмельниччині Олександр Симчишин вивчив питання готовності доріг до зміни погодних умов

На Хмельниччині Олександр Симчишин вивчив питання готовності доріг до зміни погодних умов

25.10.14 08:22 0 692
23 жовтня під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Симчишина відбулася нарада щодо готовності доріг до зміни погодних умов.

Серед питань обговорено методику взаємодії ДСНС, ДАІ та облавтодору в зимових умовах, а також пошук шляхів вирішення ситуації щодо розбитої ділянки дороги в смт. Наркевичі Волочиського району.

За повідомленням Гідрометцентру, 23-24 жовтня очікується різка зміна погодних умов – дощі, мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. В Хмельницькій області нараховується шість проблемних ділянок дороги, де за несприятливих погодних умов може виникнути зупинення руху автотранспорту. Для забезпечення своєчасного реагування та оперативної ліквідації наслідків, Олександром Сергійовичем дано вказівку УДАІ УМВСУ в Хмельницькій області забезпечити цілодобове чергування екіпажу ДАІ на цих ділянках дороги.

«Жоден снігопад чи інші несприятливі погодні умови не повинні паралізувати життя області. Для цього в області повинно бути забезпечено постійне чергування працівників житлово-комунального господарства, снігоочищення та посипання доріг», - сказав посадовець.

Нараду оформлено протоколом, на підставі якого буде створено відповідний штаб для вирішення питань пов'язаних зі зміною погодних умов.

Крім цього, найближчим часом буде забезпечено щебінчатий ремонт дороги місцевого значення, що знаходиться по вул. Садовій в смт. Наркевичі Волочиського району. До весни 2015 року планується розробити проект капітального ремонту цієї дороги. Для інформування водіїв про обмеження руху в нічний час та вагове обмеження до 38 тонн, Олександр Сергійович доручив розмістити по вул. Садовій відповідне панно.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ