На Хмельниччині проведено спільні навчання з волонтерами

На Хмельниччині проведено спільні навчання з волонтерами

25.10.14 09:10 0 672
Нещодавно у місті Шепетівка відбулись спеціалізовані медично-волонтерські навчання з відпрацюванням дій у випадках масового ураження людей під час терористичних актів.

Такі заходи проводяться в країні на виконання протокольного доручення Адміністрації Президента України.

Організатор навчань – Хмельницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. До підготовки та проведення заходу залучались: спеціалісти Шепетівської станції екстреної медичної допомоги, 21 ДПРЧ Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області, управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації.

Мета навчань – вдосконалення організації роботи органів управлінь, закладів охорони здоров'я, громадських організацій стосовно медичного захисту населення у випадку масового ураження людей під час терористичних актів.

Навчання розпочались умовним «вибухом», який спричинив «пожежу» і призвів до великого числа травмованих осіб. Першими на місце події прибув пожежний підрозділ і приступив до ліквідації умовної пожежі і евакуації потерпілих.

На місце події було направлено реанімаційну бригаду, розпочато сортування потерпілих за важкістю ураження, після цього залучено необхідну кількість додаткових бригад «швидкої допомоги».

Під час навчань всі задіяні служби діяли злагоджено і організовано.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В м. Хуст відбулася зустріч ...

КОМЕНТАРІ