У Львові покажуть філософську фотовиставку Наталії Небеснюк «Портрети та ідеї»

У Львові покажуть філософську фотовиставку Наталії Небеснюк «Портрети та ідеї»

25.10.14 12:39 0 642
У Львові 30 жовтня вперше в Україні будуть представлені роботи молодого фотохудожника Наталії Небеснюк, котра здобула художню освіту в США.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вся виставка складатиметься з 20 фотокартин, об’єднаних між собою у десять диптихів. Майже кожен диптих складається з портрету та ідеї (натюрморт або абстракція), які зроблені під час роботи у США.

Концепція фотовиставки є філософсько-інтелектуальною, несе в собі філософські ідеї європейської культури і не лише, а кольорова гама витримана в чорно-білих тонах, щоб не відводити увагу глядача від ідейного змісту.

Фотовиставка проводиться в рамках благодійної програми «Подаруй перспективу». Ця програма є освітньою та надаватиме дітям та підліткам з неблагополучних сімей можливість ознайомитись з різними професіями та мотивуватиме їх до саморозвитку, перша серед них – фотограф.

Відкриття виставки – о 17.30 за адресою: Львів, вул. Антоновича,102.

Довідка.

Наталія Небеснюк – молода талановита фотохудожниця. Народилась та виросла у Львові, але мистецьку освіту здобула у США.

Отримавши диплом магістра за спеціальністю «історія музики» у Львівській національній музичній академії ім. М. В. Лисенка, продовжила навчання в США, щоправда дещо змінивши ракурс. У Сполучених Штатах вона вивчала сучасне мистецтво та художню фотографію у класі фотографа Беніти Келлер.

Будучи президентом громадської організації Robinwood Players Theater Club, Наталія Небеснюк організовувала благодійні мистецькі вечори, на яких лунала музика українських композиторів, а також фотовиставки.:

2012 – Hagerstown Community College, Fine Art Exhibition

2013 – Fine Art Photography Exhibition by HCC Students

2013 – Hagerstown Hagerstown Community College, Fine Art Exhibition

Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ