Погода в Україні на вихідні,25 і 26 жовтня

Погода в Україні на вихідні,25 і 26 жовтня

25.10.14 09:52 0 654
На вихідних в Україні очікується мінлива хмарність.

На більшій частині країни утримається суха погода. У суботу в південних, західних областях та Криму висока ймовірність дощу зі снігом, у неділю переважно без опадів. У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме -10...+8 градусів, удень -2...+13. Вітер змінний, переважно східний, північно-східний і південно-східний, 1-14 м/с.

У північних областях – сонячна погода. На вихідних у регіоні переважно суха погода. Вночі від -8 до -3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +1...+6. Вітер в суботу – східних і північно-східних, у неділю – південно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність снігу з дощем, у неділю переважно без опадів. Вночі від -10 до +2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +1...+7. Вітер північних і північно-східних напрямків, 5-10 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дощ зі снігом, у неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах 0...+8 градусів, удень – до +4...+13. Вітер північно-східних напрямків, 5-14 м/с.

У східних областях – сонячно. У суботу і в неділю в регіоні переважно опадів не передбачається. Температура вночі -7...-1 градус. Денна температура повітря становитиме -2...+5 градусів. Вітер східних і північно-східних напрямків, 2-5 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде переважати сніжно-дощова погода, в неділю – без опадів. Температура повітря вночі до -9...+4 градусів, удень -1...+13. Вітер переважно східний і південно-східний, 2-5 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від -1 до +3, вдень – до +9...+11 градусів. Вітер переважно північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – переважно сонячна погода. На вихідних у регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -12...-3 градуси, вдень 0...+5. Вітер східних і північно-східних напрямків, 2-5 м/с.

Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині члени ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ