У Львівській області відбувся “День професійного самовизначення”

У Львівській області відбувся “День професійного самовизначення”

25.10.14 17:27 0 786
23 жовтня у Палаці мистецтв відбувся “День професійного самовизначення”. У відкритті заходу взяв участь заступник голови ЛОДА Володимир Харчук.

В рамках “Дня професійного самовизначення” відбувся “24 ярмарок кар'єри”, де відвідувачі мали можливість ознайомитися з послугами служби зайнятості, отримати консультації щодо пошуку роботи, рекомендації з питань проходження співбесіди з працедавцями.

Окрім цього, одночасно відбувся “День відкритих дверей навчальних закладів”, де було презентовано навчальні заклади, у тому числі центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Також відвідувачі заходу змогли побувати на презентації професій та спеціальностей, де відбулися спеціалізовані майстер-класи, показ моделей одягу та зачісок.

Загалом працедавці задекларували 930 вакансій для представників різних спеціальностей – інженерів, ІТ-фахівців, менеджерів, технологів, а також робітників – швачок, кухарів, кондитерів, офіціантів, барменів, електрогазозварників, слюсарів тощо.

Попередньої домовленості про працевлаштування досягли 92 відвідувачі заходу. Ретельно вивчивши ситуацію на ринку праці, 59 студентів визначилися з місцем стажування на провідних фірмах, а 40 – щодо проходження виробничої практики.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Автострахування КАСКО

КОМЕНТАРІ