ДАІ України закликає учасників дорожнього руху бути більш уважними на дорогах в день виборів

ДАІ України закликає учасників дорожнього руху бути більш уважними на дорогах в день виборів

25.10.14 08:05 0 648
Державтоінспекція України звертається до всіх учасників руху з проханням бути більш уважними та дотримуватися додаткових заходів безпеки на дорогах 26 жовтня, у день виборів до Верховної Ради.

«У цей день на всі виборчі дільниці впродовж дня буде слідувати велика кількість виборців, що вимагає від водіїв зосередженості та неухильного виконання правил дорожнього руху, особливо на перехрестях, а також в зонах зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів», – наголошує начальник ДАІ України Анатолій Сіренко.

Державтоінспекція рекомендує водіям знижувати швидкість руху до самої мінімальної в місцях обмеженої видимості, бути особливо уважними при проїзді ділянок з інтенсивними пішохідними потоками.

Крім того, водіям транспортних засобів необхідно надавати перевагу в русі літнім пішоходам, а також тим, хто буде перетинати проїзну частину дороги на інвалідному візку.

Пішоходам так само не варто забувати про увагу. Перед початком переходу дороги необхідно завжди витримати невелику паузу, правильно оцінити дорожню обстановку в обох напрямках руху автомобілів, не виходити на проїзну частину на жовтий сигнал світлофора, при зміні сигналів світлофорного об'єкту, а також із-за стоячих транспортних засобів.

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України

Джерело: www.sai.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі відзначили ...

КОМЕНТАРІ