На Тернопіллі в Управлінні відбулася нарада з приводу вдосконалення системи централізованого пожежного та техногенного спостерігання

На Тернопіллі в Управлінні відбулася нарада з приводу вдосконалення системи централізованого пожежного та техногенного спостерігання

25.10.14 11:03 0 664
23 жовтня в Управлінні ДСНС у Тернопільській області відбулася нарада з приводу вдосконалення системи централізованого пожежного та техногенного спостерігання, обговорення її недоліків та способів їх усунення.

На нараді були присутні начальник відділу організації телекомунікацій та мереж «ЦГБ 112», Директор ТОВ «Пожежне спостереження Тернопілля» , Директор ПП «Цілковита безпека», Представник ПТ «Максима», начальник центру технічної охорони.

Система централізованого пожежного та техногенного спостерігання призначена для підвищення швидкості реагування на пожежі та події техногенного характеру, що виникають під час діяльності юридичних та фізичних осіб на території України, формування статистичних та звітних матеріалів. Головна ціль створення системи – раннє виявлення пожеж та надзвичайних ситуацій на об’єктах інфраструктури, та сповіщення про них підрозділів МНС України для висилки бойових розрахунків до місця виникнення таких ситуацій. Впровадження цієї системи допоможе значно скоротити час виявлення і вільного розповсюдження пожеж, техніко-хімічних або біологічних забруднювачів, що в свою чергу, призведе до зменшення матеріальних збитків та людських жертв.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська облрада ...
Наступна новина: В Луцьку представники влади ...

КОМЕНТАРІ