Івано-Франківщина: працівники Управління ДСНС в області провели з дошкільнятами садочка «Калинонька » заняття з безпеки життєдіяльності

Івано-Франківщина: працівники Управління ДСНС в області провели з дошкільнятами садочка «Калинонька » заняття з безпеки життєдіяльності

25.10.14 15:39 0 683
Цікаве та пізнавальне заняття у рамках Тижня знань правил безпеки життєдіяльності провели працівники Управління ДСНС в області у дошкільному навчальному закладі №1 «Калинонька», що в Івано-Франківську.

Спочатку рятувальники завітали до групи «Вишиванка». Діти зустріли гостей дуже привітно, і продемонстрували свої знання - як поводитися на вулиці, чому не можна брати у руки сірники та самостійно виходити на зимову водойму. Також вихователі підготували для малюків веселу і корисну гру у вигляді витинанок. Малюки підбирали до пожежних машин та карет швидкої допомоги відповідні номери «101» чи «103» та пізнавали машини за сигналами, з якими ті поспішають на допомогу людям. Час за такою захоплюючою грою минув дуже швидко, діти запевнили дорослих, що будуть чемними і дотримуватимуться відповідних правил.

Справжнє спортивно-пожежне свято відбулося і в групі «Барвіночок» цього ж дошкільного закладу. До малюків завітав казковий персонаж Пустунчик, який провів з ними пізнавальну гру.

А потім на дошкільнят чекала ще одна несподіванка – вони вчилися гасити умовну пожежу – водою і піском, а також іграшковим вогнегасником.

Вихователі приготуали для дітей виставу «Вогнехвостик». Діти побачили, до якого лиха можуть призвести ігри сірниками. Також вони з великою увагою сприймали розповіді рятувальників про те, як важливо бути уважними і чемними, слухатися старших і дотримуватися правил безпечної поведінки. Після вистави дітям вручили листівки застережуючого характеру.

Хо­четься сподіватися, що проведення таких заходів з питань безпеки життєдіяльності серед дошкільнят допоможе уникнути трагедій і зберегти дитячі життя.

Управління ДСНС в області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ