В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння причепу до вантажівки

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння причепу до вантажівки

25.10.14 17:23 0 721
23 жовтня о 22:08 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Брусилів надійшло повідомлення про загоряння вантажівки Рено поблизу с. Ставище.

До служби порятунку «101» зателефонував один з водіїв вантажівки. Як з’ясувалося, автомобіль перевозив з Одеси до Львова товари повсякденного вжитку. На під’їзді до с. Ставище далекобійник, який їхав позаду, повідомив по рації свого товариша, що в того загорівся причеп. Водій палаючої вантажівки одразу зупинився та почав гасити займання за допомогою вогнегасника. Проте самотужки йому це зробити не вдалося.

На момент прибуття рятувальників причеп був повністю охоплений полум’ям. Зусиллями надзвичайників о 22:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:25 – повністю ліквідувати. Вогонь знищив речі, що перевозилися в причепі, проте вантажівка від полум’я не постраждала. Внаслідок пригоди загиблих та травмованих не виявлено.

Як стало відомо пізніше, серед товарів, що знаходились у причепі були різноманітні запальнички, залізні балончики для їх заправки та тканинні матеріали. Попередньою причиною пожежі є самозаймання невідомої речовини. Однак остаточну причину виникнення вогню наразі встановлюють фахівці.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ