Чернігівська область: під час пожежі загинуло 2 людини

Чернігівська область: під час пожежі загинуло 2 людини

25.10.14 10:01 0 609
23 жовтня о 21:10 у Борзнянському районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Миколаївка. Подолавши відстань майже у 20 км, за викликом прибув з райцентру державний пожежно-рятувальний підрозділ. У цей час палали дах та домашні речі у будинку. Гасіння пожежі тривало дві години в ході якого рятувальники виявили у помешканні тіла 51-річної господарки та її 50-річного чоловіка. Вогнем знищено дах будинку, пошкоджено стіни та майно.

Попереднім розслідуванням встановлено, що причиною пожежі стали тріщині у димарі опалювальної печі. Своєчасно виявити загоряння господарі не змогли, бо у цей час спали.

У зв’язку з різким похолоданням, на фоні якого почали інтенсивно використовуватися прилади опалення, Управління ДСНС України у Чернігівській області закликає населення бути уважними та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки під час експлуатації печей і електрообігрівачів. Постійно контролюйте їх технічний стан. Про допомогу з приводу ремонту й обслуговування опалювальної системи звертайтеся до органів місцевого самоврядування, уповноважених на те організацій чи ліцензованих спеціалістів. Цінуйте власне життя та дбайте про безпеку оточуючих Вас людей.

Управляння ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Луцьку встановили перший ...

КОМЕНТАРІ