В Чернівецькій області рятувальники повернулися із зони проведення антитерористичної операції

В Чернівецькій області рятувальники повернулися із зони проведення антитерористичної операції

25.10.14 08:40 0 661
Для надання допомоги мешканцям східних регіонів та відновлення інфраструктури краю у зону проведення антитерористичної операції були направлені рятувальники з різних регіонів України. Не стали винятком і працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області. Так, працівники аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Михайло Лазарюк, Валентин Савка та Сергій Панчишин впродовж 46 днів знаходилися у місті Краматорськ Донецької області.

Рятувальники разом із колегами з інших областей проводили аварійно-рятувальні роботи по відновленню систем життєзабезпечення та інфраструктури краю. Окрім цього, вони здійснювали інженерно-технічне роботи за допомогою спеціальної інженерної техніки ДСНС України. Після повсякденної важкої праці всі троє рятувальників повернулися в Чернівці.

Після повернення додому з рятувальниками поспілкувалися практичні психологи Управління ДСНС України у Чернівецькій області Вони надали їм необхідну консультаційну допомогу. Усі рятувальники отримали десятиденну відпустку.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Горон: ...
Наступна новина: Пишаємося юними науковцями ...

КОМЕНТАРІ