«Тернопільщина – захисникам України» – повний звіт про використання коштів,зібраних комунальними підприємствами Тернопільської обласної ради на потреби учасників АТО

«Тернопільщина – захисникам України» – повний звіт про використання коштів,зібраних комунальними підприємствами Тернопільської обласної ради на потреби учасників АТО

25.10.14 15:08 0 701
686 тисяч 287 гривень станом на 24 жовтня 2014 року зібрали комунальні установи, заклади та організації обласної ради, а також виконавчий апарат, для потреб тернопільських захисників України. Звернення голови обласної ради Василя Хомінця про пожертвування одноденного заробітку для потреб наших вояків підтримали усі без винятку. «Ми допомагаємо нашим військовим, працівникам міліції, ДАІ, СБУ, які перебувають у зоні ведення АТО, а також тернопільським добровольцям та воякам, які захищають Україну у різних підрозділах, батальйонах, бригадах. Кожна копійка адресної допомоги відзвітована», – наголосив Василь Хомінець. Усе необхідне закуповується за заявками керівників силових підрозділів.

Станом 24 жовтня для потреб Тернопільського батальйону територіальної оборони ЗСУ перераховано 199 тисяч 284 гривні. Кошти використані на такі речі

- 450 пар чобіт

- 200 штук захисних костюмів

- 100 штук утеплених курток

- 12 штук шин для вантажних автомобілів

- 2 дизельних генератори

- 4 мініелектростанції різних потужностей

- 2 інвертори

- 4 штуки електродів

- 5 стяжок вантажу.

Також для Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку (структурний підрозділ спеціального правоохоронного формування у складі ЗСУ) перераховано 11 тисяч 870 гривень для придбання 2 бронежилетів та 6 спальних мішків.

Для потреб підрозділів управління СБУ в області перераховано тернопільському заводу «Оріон» 56 тисяч 95 гривень для виготовлення сучасних засобів зв'язку. 35 тисяч 400 гривень витрачено на придбання взуття. На 4 тисячі 250 гривень закуплено: електрообладнання, каністри харчові, побутові прилади, вогнегасники. Загалом – 95 тисяч 745 гривень.

Для потреб батальйону обласного управління МВС перераховано 100 тисяч 500 гривень. Кошти використані на такі речі:

- 2 дизельні генератори

- 150 штук зимових бушлатів

- 50 штук комуфляжних костюмів

- 50 шапок

- 50 пар берців.

А також 98 тисяч 188 гривень на придбання 35 наметів, 100 підп'яточників, 100 спальних мішків та килимків туристичних. 16 тисяч 472 гривні – на 1005 літрів пального. Всього – 215 тисяч 160 гривень

Для забезпечення працівників ДАІ області, які несуть службу в зоні проведення АТО, необхідним спорядженням та паливно-мастильними матеріалами перераховано 10 тисяч 50 гривень.

Також 4 тисячі гривень із зібраної суми було виділено мешканцю одного із сіл Тернопільщини, чиї син та племінник, який росте без батька, мобілізовані у ЗСУ, для придбання хлопцям шоломів. Відповідні підтвердження та розписка про отримання коштів надані.

В/ч пп 4680 24 Львівської бригади, в якій служить 60 воїнів Тернопільщини, – 47 тисяч 400 гривень на 60 костюмів та утеплених курток.

Батальйону «Січ», де служать наші земляки, на медикаменти – 30 тисяч 556 гривень.

Студенту Тернопільського педагогічного університету, який отримав поранення шийної ділянки хребта під час виконання війського обов'язку у зоні проведення АТО, Назаревичу Ігорю Ігоровичу – 7 тисяч гривень.

18 тисяч гривень надано на лікування учасника АТО Глущака Василя Валерійовича, який отримав важкі поранення.

25 тисяч передано учаснику бойових дій Карпецю Руслану Валерійовичу, який був важко поранений в зоні проведення АТО.

Кошти під розписку отримали батьки поранених.

За клопотанням Всеукраїнського товариства сприяння оборони України для 128 гірсько-піхотної бригади Збройних сил України, де служать тернополяни, придбано наземне обладнання із запасними частинами на суму 22 тисячі 222 гривні.

На усі витрати є відповідні документи та акти виконаних робіт.

“Хочу подякувати усім колективам комунальних установ, організацій та закладів і кожному окремо за те, що долучилися до збору коштів для потреб захисників України, пожертвувавши власний одноденний заробіток. Нехай Вам воздастся сторицею!”, – наголосив Василь Хомінець.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ