Хмельницька область: рятувальники надали допомогу в ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди

Хмельницька область: рятувальники надали допомогу в ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди

26.10.14 13:14 0 763
25 жовтня о 12:07 на пункт зв’язку 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Хмельницький надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу с. Копистин Хмельницького району. Водій вантажівки «MAN» не впорався з керуванням, що призвело до її зіткнення з двома легковими автомобілями «Chevrolet Niva» та «ВАЗ-21063». Внаслідок зіткнення вантажний автомобіль перекинувся та перекрив частину дороги.

До місця виклику негайно прибуло чергове відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький та відділення аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Рятувальники від’єднали акумуляторні батареї автомобілів, що потрапили у дорожньо-транспортну пригоду, здійснили заходи щодо попередження загорання розлитих паливо-мастильних матеріалів шляхом змивання їх з проїжджої частини та надали допомогу у розвантаженні перекинутої вантажівки.

За допомогою спецтехніки сільгосппідприємства с. Копистин було звільнено проїжджу частину від автомобілів.

Внаслідок ДТП 31-річний водій «Chevrolet Niva» та 36-річний водій «ВАЗ» отримали легкі травми та були доставлені до Хмельницької обласної лікарні, де були оглянуті лікарями та виписані з лікувального закладу.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Посольство Вірменії в ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ