На Хмельниччині за вимагання та отримання хабара затримали двох працівників пенітенціарної служби та працівника ДАІ

На Хмельниччині за вимагання та отримання хабара затримали двох працівників пенітенціарної служби та працівника ДАІ

26.10.14 08:07 0 669
Заступник начальника одного із територіальних підрозділів управління Державної пенітенціарної служби разом із своїм підлеглим вимагали та отримали неправомірну вигоду в розмірі 6 тисяч гривень від жительки області за видачу їй довідки про те, що вона вже відбула визначене судом покарання за вчинене шахрайство.

У ході реалізації оперативної інформації працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю спільно з колегами із відділу внутрішньої безпеки УМВС України в Хмельницькій області та слідчого відділу прокуратури області задокументували факт вимагання та одержання хабара заступником начальника та старшим інспектором одного із територіальних підрозділів управління Державної пенітенціарної служби в області.

35-річний майор та 23-річний старший лейтенант за посібництва інспектора ДАІ вимагали та отримали неправомірну вигоду в сумі 6 тисяч гривень від 22-річної жінки за видачу довідки про те, що вона відбула покарання за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, у вигляді громадських робіт.

Хабарників затримали «на гарячому», грошові кошти в сумі 6 тисяч гривень — вилучено.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 «Види співучасників», ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» та ч. 2 ст. 369-2 «Зловживання впливом» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: ДТП на Волині: велосипедист ...

КОМЕНТАРІ