Луцьк: міська рада закликає усіх неухильно дотримуватись чинного виборчого законодавства та поважати роботу комунальних служб міста!

Луцьк: міська рада закликає усіх неухильно дотримуватись чинного виборчого законодавства та поважати роботу комунальних служб міста!

26.10.14 17:11 0 664
Останньої п'ятниці, у переддень виборів, о 24 годині закінчилася передвиборна агітація. Тож відповідно до чинного законодавства комунальні служби міста протягом цієї ночі знімали усю агітаційну рекламу, що розміщена на території Луцька. Станом на 9 годину у нашому місті була знята вся передвиборча реклама.

На жаль, згодом на вулицях Винниченка, Дубнівській, Конякіна, проспектах Перемоги, Дружби народів та Молоді знову почала з'являтись передвиборча реклама кандидатів у народні депутати. Комунальники міста вкотре почали знімати агітаційні матеріали, як цього вимагає законодавство.

Зараз наша держава перебуває у складній ситуації. Парламентські вибори, що відбудуться завтра, - це ще один історичний шанс змінити країну на краще.

Тож міська рада закликає усіх не спекулювати на цій темі, дотримуватись вимог чинного законодавства, що стосується виборів, та поважати роботу комунальних служб міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Закарпаття: в санаторії на ...

КОМЕНТАРІ